×
Klantenservice
Ma - Zo : 8:00 - 21:00
Contact
info@prototype-winkel.nl

Retouraanvraag

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling terug wil sturen?

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je  nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@prototype-winkel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Kosten in het geval van retourneren

  1. 1. U heeft een verkeerd of defect product gekregen. In dit geval krijgt u de verzendkosten voor het terugsturen vergoed en sturen wij het juiste product kosteloos naar u op.
  2. 2. U retourneert de hele bestelling binnen de termijn van 14 dagen. U krijgt het gehele bestelbedrag inclusief de verzendkosten voor het heenzenden terug. U betaalt alleen de kosten voor het retourzenden.
  3. 3. U retourneert een deel van de bestelling. In dit geval krijgt u alleen het geld voor de geretourneerde producten terug. De verzendkosten voor zowel het heen- als retourzenden zijn voor uw eigen rekening.

Kijk in onze Algemene Voorwaarden voor alle details betreffende uw Recht op retour.

Uw gegevens
Product informatie & Reden van retour
Ik ga accoord met de Algemene Voorwaarden

De waardering van prototype-winkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 40 reviews.

KvK: 60722266

BTW: NL210875161B01