×
Klantenservice
Ma - Zo : 8:00 - 18:00
Contact
info@prototype-winkel.nl
Leegverkoop! Krijg 50% korting op alles met de code SALE50. Geen minimum bestelwaarde!

Moederborden

Of je nu een beginner bent of een pro, iedereen heeft een moederbord nodig om mee te beginnen. Arduino moederborden zijn er in veel verschillende smaken. Ben je op zoek naar een bord om prototypes mee te maken, kies dan voor een Uno of een Mega. Vooral de Mega bevat veel aansluitingen, die het mogelijk maken verschillende sensoren tegelijk aan te sluiten. Ben je tevreden over een project en besluit je om het vast te leggen, kies dan voor een klein bord. De Pro Mini, Nano en Leonardo Pro Micro zijn klein en dus ideaal om weg te stoppen in een eindproduct. Voor speciale, draagbare projecten is de Lilypad jouw bord. Je naait hem eenvoudig vast aan allerlei soorten stoffen. Kortom, of je nou groot of klein zoekt; bij Prototype-Winkel ben je aan het juiste adres!

Wij verkopen Arduino clones, deze zijn identiek aan de originele borden, maar wel een stuk goedkoper! De clones werken net zo goed als de originele Arduino en zijn compatible met Arduino software.

Wij verkopen ook de originele, in het Verenigd Koninkrijk gefabriceerde, Raspberry Pi! 


Verfijn zoekresultaten

 Nano v3

NanoDe Nano v3 Development Board, gebaseerd op de ATmega328P-AU microcontroller lijkt in veel opzichten op de Duemilanove. De enige verschillen zijn het gebrek aan een power jack en een ande..

€7,95 Ex. BTW: €6,57

Leonardo

Leonardo De Leonardo is de opvolger van de bekende Arduino Uno. De Leonardo heeft een ATmega32u4 chip aan boord. En dat is ook meteen de enige microcontroller die dit bord heeft. Waar vroegere Ar..

€13,95 Ex. BTW: €11,53

Lilypad

Compatible Arduino Lilypad Development Board, gebaseerd op de ATmega328V microcontroller. Waarvoor gebruik je de Lilypad? De Lilypad wordt voornamelijk gebruikt in draagbare toepass..

€7,25 Ex. BTW: €5,99

NodeMCU V3 Development Board

WIFI Development Board zonder (micro) USB kabel.Uitgerust met de ESP 8266MOD, is dit boordje perfect voor IoT (Internet of Things) toepassingen. De zeer makkelijke scripttaal Lua maakt het mogelijk om..

€6,95 Ex. BTW: €5,74

Pro Mini

Arduino compatible Pro Mini Development Board, het betreft de 5V versie die op 16Mhz werkt, gebaseerd op de ATmega328P-AU microcontroller.Dit bord betreft een Arduino compatible bord...

€6,95 Ex. BTW: €5,74

Uno R3 Development Board SMD

De Uno is het meest populaire Arduinobord ter wereld. Bijna iedereen begint met dit moederbord, gebaseerd op de ATmega328P. Het Uno board heeft 14 digitale input/output punten en 6 analoge aansluitpun..

€9,95 Ex. BTW: €8,22

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6
De waardering van prototype-winkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 41 reviews.

KvK: 60722266

BTW: NL002272482B88